Oftest stillede spørgsmål

Hvor lang tid har jeg den røde løber?

Når du lejer en rød løber, har du den i op til 7 dage. Alle lejepriser gælder pr. udlejning, uanset om du har den røde løber i en uge eller kun skal bruge den et par timer. Har du behov for at have den i længere tid end 7 dage, finder vi også ud af det – kontakt os bare for nærmere aftale.

Kan jeg leje messingstandere og rødt tov?

Nej, desværre har vi ikke standere og tov på lager pt.

Kan jeg købe en rød løber?

Ja, prisen afhænger af længde mv., så kontakt os og hør nærmere.
> Kontakt

Må jeg bruge den røde løber udendøre?

Ja, den røde løber kan godt tåle regn. Det kræver bare at du lader den tørre helt, inden den rulles sammen. Tag den evt. indendøre efter festen og lad den tørre der.

Må jeg stille fyrfadslys på den røde løber?

NEJ! Den røde løber tåler ikke ild af nogen art. Stil derfor ikke fyrfadslys eller fakler på den eller i nærheden af den.

Må man ryge på den røde løber?

NEJ! Der må IKKE ryges på den røde løber, da den ikke tåler gløder.

Hvorfor udlejer I kun sektioner á 1 x 5 meter?

På den måde kan du få den længde der passer til din fest. Det er også praktisk at have sektioner, så den røde løber kan gå om hjørner eller få en skilning ved et dørtrin.

Hvordan monterer jeg den røde løber?

Du ruller bare sektionerne ud og lader dem overlappe lidt. Der må IKKE anvendes tape, pløkker eller lignende. Det er en fordel at rulle sektionerne ud i nogenlunde tid, så de når at lægge sig.

Hvordan renser jeg en rød løber efter brug?

Den røde løber skal returneres i rengjort og tør stand. Støvsug den grundigt efter brug og fjern pletter og fodspor ved at skrubbe med varmt vand og sæbe og en stiv børste. Sørg for at løberen er tør, før du ruller den sammen og returnerer den.

Hvad hvis den røde løber bliver ødelagt?

Røde løbere, der ikke returneres inden for aftalt frist, eller som returneres skadet af gløder, gnister, stearin, tyggegummi, tape, lim eller på anden måde i ødelagt stand faktureres med 400 kr. + moms pr. stk. udover lejeprisen.